top of page

Å bli besatt av en ide


Fra det første øyeblikket jeg så de store fargerike indianerfjær på Kremmerhuset på Amanda klarte jeg ikke å få bildetankene ut av hode mitt.

Det skjer og det skjer ofte. Mange ideer som kravler oppi hodet på meg og jeg må passe på å notere dem ned, skissere, skrive liste på gjenstander jeg må skaffe, låne og kjøpe for å fa ideen min til å blomstre.

Da går det ofte e-poster og meldinger til venninnene og familien med «har dere, kan jeg låne?». Jeg har aldri fått nei til svar ennå, og det er jeg veldig takknemlig for. Puter, pleder, musikk instrumenter, klær, smykker og fjær… tenk om jeg hadde ubegrenset ressurser på å skaffe meg slike vakre ting…

Når bildene er tatt, tar det ofte flere dager før disse blir åpnet og gjort noe med, for da må hode hvile litt, roen kommer og kreativiteten går over i en ny fase – ferdigstillelse av et produkt. Og det er så gøy å få det til!

Her er resultatet av en del planlegging, tenkning og fantasering, og jeg må si at jeg ble veldig fornøyd. Tusen takk til min mystisk, spennende, vakker, eventyrlig og inspirerende Daria for å stille opp på bildene.


26 views

Recent Posts

See All

留言


bottom of page