top of page

Dåp til Celina


Om morgenen på første juledag i 2016 har jeg gjort noe jeg har aldri gjort før. Det var å finne fram bunadene til familien og det var fordi vi skulle feire at en liten nydelige Celina skulle døpes.

Det var litt av en dag til å velge som dåpsdag! Mammaen og pappaen til Celina trodde ikke at det kom til å passe for mange å være med på enten kirkeseremonien eller feiring etterpå. Men gjestene deres klarte nesten å fylle opp kirken og definitivt klarte de å fylle opp hele kafe «Deilig» som ligger rett over veien for kirken der dåpsdagen ble feiret. Det var virkelig deilig på alle måter, både middag og dessert.

Jeg må selvsagt nevne presten som holdt gudstjenesten. Sveio kirke har definitivt Haugalandets råeste prest! For et fyrverkeri av et menneske, som holdt publikum våken og engasjert hele tiden. Til og med ungene synes det var greit å være på gudstjeneste. Jeg må også nevne det fantastiske korpset som spilte så vakkert at folk fikk gåsehud.

Celina, den skjønne prinsessen var blid og fornøyd og sov gjennom mesteparten av seremonien. Jeg var så heldig som fikk lov til å være fotograf den dagen, for å forevige de flotte og viktige øyeblikkene.

Første juledag kunne ikke blitt bedre enn dette!

12 views

Comments


bottom of page