top of page

FotoKURSENE er gjennomført!


Nye kjennskap er knyttet, inspirasjonen er spredt videre i vår lille verden og modellene har fått sine bilder.


Å treffe nye, engasjerte, lærevillige og spente foto-venner er en god og berikende følelse.


Jeg liker veldig godt å lære fra meg fototriks og dele erfaringer med andre. Det gir meg masse positiv energi i hverdagen, selv om den fysiske energien går mot null mot slutten av en slik fotokurs-dag. Det er rart – å føle seg helt tom for energi og samtidig være så høy på opplevelser at det er vanskelig å konsentrere tankene. Den beste følelsen!


Her er noen bilder som jeg klarte å ta innimellom kursdeltakere mine sine økter. Jeg håper at de andre deler sine flotte sluttprodukter også.


Digital fotografering og redigeringsmuligheter er en helt unik måte å dokumentere verden på - alle har tatt bilder av samme personen i samme klær under samme værforhold og likevel fikk vi så forskjellige resultater.


Kurs "Ta bedre bilder"

Modell: Valeriya Naumova


Kurs i kreativ fotografering

Modell: Memoon Malik40 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page