top of page

Fra første samtale til bilder


Så hyggelig at jeg får lov til å ta vare på minnene dine, både for deg, for dem du elsker og for dem som kommer til å sette pris på disse minnene i fremtiden.


Jeg ønsker å fortelle deg hvordan jeg jobber, slik at vi har felles forståelse for alt som skjer igjennom hele prosessen, fra første samtale til sluttresultatet.
1. Du tar kontakt:Fyll ut skjema på nettsiden, ring eller send melding. Jeg kommer tilbake til deg med mulig tidspunkt. Du får også e-post med tips om bekledning og praktisk informasjon slik at du er mest mulig forberedt til fotoseansen.2. FotograferingDu/dere blir fotografert enten i studio mitt eller på en lokasjon. Du/dere betaler for selve fotoseansen (ingen bilder digitale eller fysiske produkter er inkludert her). Vi setter opp dato for visningstime om 1-2 uker.3. Visningstime


Du kommer til studio og vi ser på der jeg hjelper deg/dere å velge fotoprodukter etter deres ønsker og behov. Ta gjerne en titt på prisliste i forkant av visningstime. Du kan betale samme dag med kort, vipps, få faktura eller benytte deg av tjenester til Klarna.4. Levering


Leveringstid på fotoprodukene er 3-5 uker og jeg sender meldng til deg med en gang når disse kan hentes i studio mitt.

NB! Se eget meny for bryllupsfotografering

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page