top of page

Høst i hagen


Det er ingenting som kan sammenlignes med flotte varme dager i hagen. Når eplene henger tungt på trærne, bærene må reddes fra fuglene som blir fristet av sterke røde og blå farger og jeg kjenner lukt av fuktighet i luften, mens solen prøver så godt hun kan og kjemper for sine siste stråler.

Det er farger overalt. Varme nydelige farger. Rosene er fremdeles i blomst, men vi vet at høsten er rett rundt hjørnet.

For 2 år siden kjøpte jeg 2 tindved busker som jeg skulle plante i hagen. Disse er jeg vant til fra Russland, men her i Norge er det ikke så mange som vet om disse bærene. De er oransje, sure, veldig dekorative og smaker himmelsk når de er rørt i sukker. I år fikk jeg endelig bær på buskene mine og jeg gledet meg lenge, først for å se den flotte oransje fargen, senere å smake de første bærene og til slutt - plukke de fra buskene.

Nå har jeg fire små glass i kjøleskapet som venter på å bli spist, fullt opp med deilig oransje høstsol.






7 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page