top of page

Rosa sløyfe


Det var ikke så lenge siden Rosa sløyfe aksjonen var gjennomført i Haugesund sentrum. Det var en flott dag med mange forbipasserende i sentrums gater. Mange stakk innom boden til Rosa Sløyfe aksjonen og kjøpte diverse effekter for å støtte en sak som mange av oss har nærhet til på forskjellige måter.

Når det dukket opp et spørsmål i fotoklubben om noen hadde anledning å stille opp som fotograf på aksjonen ble jeg med uten å tenke noe særlig og jeg ble ikke aleine. Jeg har så mange rundt meg som enten hadde eller har kreft. Det er en vond tanke å bære på. Og jeg kjenner noen som jeg vet kommer ikke med seier fra denne kampen.

Det er mye som gjøres for å bekjempe kreft. Legene ar fabelaktige, helsepersonell blir ofte sammenlignet med engler – og det er de for oss pårørende. Det er mye informasjon om kreft og tidlig oppdagelse hjelper å redde mange liv.

Jeg fikk en takk for det arbeidet jeg har gjort den dagen, fine rose ting som jeg kommer til å bruke med stor glede. Og jeg vil så gjerne takke alle som står sammen og for hverandre i en vanskelig livssituasjon, alle damene selger rosa sløyfer, trenere som leder grupper for dem som vant over sykdommer og er på vei til en bedre fysisk form. Jeg tenker også på alle andre som driver med veldedighetsarbeid: bøssebærere for Røde kors, de som selger fargerike fjærete fastelavnsris på våren, de som kjøper kjeks fra korpsgutter og lotterier fra fotballjenter. Takk dere fantastiske mennesker som støtter veldedighetsarbeid.


3 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page