top of page

Stephanie & Torbjørn

Norges flotteste rådhus ble til vielsested for Stephanie og Torbjørn.Noen dager i forkant av bryllupet satt jeg på en av Haugesunds koseligste kafe Cupcakehuset med guttene mine og nøyt min deilige red velvet cupcake. Plutselig kom jeg på, at det som er rundt meg må være en fantastisk plass for en fotoseanse i etterkant av bryllupet til Stephanie og Torbjørn, det var jo meldt regn den dagen de skulle vies.


Det tok ikke mange minutter etter en melding til Tove Risanger, daglig leder av Cupcakehuset, at selvsagt skal vi få lov å ta bilder i kafeen og hun til og med reserverte bord til oss.


Morsomt ble det når vi omsider fant ut av Stephanie bestilte dessert til bryllupsfesten sin hos Cupcakehuset også. Verden er så liten til tider!


1,274 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page