top of page

Fotografering av en storfamilie

Updated: Apr 14, 2023

Familiebilder er viktig å ha i hus!

Det er en meningsfull investering, som dere og deres barn skal ha glede av i mange år framover. Det er så rørende å se på disse bildene og tenke tilbake til hvordan alle var den gangen, for flere år siden. Hva med å gjøre familiefotografering til en årlig familietradisjon!? Det er også definitivt den beste gaven du kan gi til besteforeldre!


Jeg gleder meg masse til å ta bilder av dere!

Når jeg fotograferer en storfamilie har jeg flere oppsett som:


- alle sammen

- besteforeldre

- besteforeldre med alle barnebarn

- besteforeldre med sine barn

- alle barn

- alle barnebarn

- hver familie for seg...


VEILEDNING og tips


Denne veiledning er for dere - slik at dere kan bli så godt som mulig forberedt til fotografering hos meg.


Pass på at klærne deres har noe felles preg, samme stil og fargetoner. Dere trenger ikke å ha like klær, men velg enten varme eller kalde toner, slik at det går en rød trå gjennom bildene. Ikke bruk klær med store bokstaver, motiver eller varemerker på.


Vurder å ta et ekstra skift klær med dere. Kanskje får vi mulighet til flere sett med bilder og forskjellige antrekk (om dere er ikke for mange). Det er ikke sikkert at vi får det til og er veldig avhengig av hvor samarbeidsvillige ungene blir. :)

Uten mat og drikke duger helten ikke! De små og store kan bli sultne. Fotomodell er en jobb som tar på - husk å spise godt i forkant av fotoseansen. Om du skal ta noe mat med deg - pass på at det er ikke noe som kan lett skitne til klærne.


Jeg elsker fotoprodukter! Husk å bestille fotoalbum, veggbilder... Ikke la bildene av din nydelige familie ligge på harddisken.

De fleste som har vært på en slik fotoseanse hos meg bestiller et fotoalbum med de beste bildene fra fotoseansen til her familie.


Hvilke bilder ser du for deg? Det er kjekt for meg å vite. Klassiske enkle bilder eller noen med en kreativt vri og tema?


Studio mitt ligger i Karmsundgata 61B. Mer om studio kan du lese HER


Her er noen eksempler av forskjellige typer bilder vi kan ta i mitt studio.

Ta en titt på tilgjengelige effekter og bakgrunner i studio mitt HER:


Priser for fotografering HER

Priser for fotoprodukter HER396 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page