top of page

NedstrandsKU

Det er nyyyydelig vær og jeg har vært ute en hel dag, helt siden klokka fem på en av de vakreste og varmeste dagene på lenge. Det er faktisk i går jeg ble sluppet ut på beite for første gang denne sommeren. Før det var jeg inne sammen med klubbvenninnene mine. Vi har pratet lenge om hvordan det skal bli i dag. Vi skulle springe ute og kose oss, spise noen deilige blomster og synge. Vi elsker å synge i lag. Sommeren skal bli god og lang. I år skal jeg tilbringe den i Norge, slik som resten av befolkningen. Korona, vet du. Jeg velger å være solidarisk.

Her kommer det noen. Er det bonden? Det er i hvert fall noen. Den noen har noe meg seg. Er det noe godt? Jeg få gå og sjekke.

Nei da. Ingenting spiselig. Hun har meg seg kamera. Svart, svært og tungt. Jeg skjønner jo at hun her har stoppet opp for å ta bilder av meg.

Smekre øyene, lange vipper. Vippene er faktisk mine. Mange tror ikke på meg når jeg sier det, men det er helt sant, altså. Ingen ekstensjons her i gården.

Han Per fra nabogården kan ikke stoppe å stirre på meg når jeg går forbi- så smashing jeg er! Huden min er så silkemyk og skinnende – se på bildene da! ingen filtrer heller. Noen kaller meg selfiedronning. Hi- hi. Det hadde du også blitt hadde du hatt en slik hud som jeg. Klara, den feite kua, ved siden av meg - hun er også rimelig klomsete. Hun klarte å tråkke på selfistikken min som gikk i tusen biten. Nå, i disse Korona-tider er det helt umuuuuulig å komme seg til butikken, så jeg måtte bestille ny på nett.

Venninnen mine er som så, men jeg er spesielt flott i dag – ikke til å kjøre forbi.

Det var jo voldsomt så mange bilder hun skal ta! Møøøye bilder! Litt slitsomt dette.

Nå! Jeg ser ham! Bonden er her! Endelig! På tide å komme seg hjem og få litt skjønnhetssøvn nå, kjenner jeg er litt sliten.66 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page