top of page

Stas! Konkurranse resultater


Da var det ei her som er ganske så fornøyd og stolt. It's ME!

I fjor har jeg sendt noen bilder til denne konkurransen og kun 1 av dem fikk aksept fra juryen. I år er det hele 6 bilder som ble likt og akseptert i en internasjonal konkurranse Trierenberg Super Circuit 2017. Stas!

Her er bildene som falt i smak hos juryen.

Det er veldig kjekt å være med i Haugaland Foto Klubb der vi heier på hverandre og "pusher" hverandre litt til å være med i konkurranser. For en spennende veg til å hente mer inspirasjon! Gleder meg allerede til neste år.


"Bread"

Kornet fra Russland


"Oriental beauty".

Min flotte Alisa. Dette er mitt favoritt bilde av henne. Jeg vet ikke om det går an å være mer feminin enn dette.


"Endless Siberia"

Dette er et samarbeidsbilde med mannen min fra turen vår Moskva-Beijing gjennom Sibir.


"Vår" usedvanlig flott jente


"Forest princess"


"Elena"


6 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page