top of page

Velkommen til graviditetsfotografering hos Alina Pettersen Foto

Updated: Oct 10, 2022

Jeg gleder meg masse til å ta bilder av deg som er i påvente av noe så magisk som et lite barn - barnet du har ventet på og som du skal snart holde i armene dine. Du er så vakker nå! Din mage er flott, der er det et helt nytt menneske som kommer til verden snart. Universets mest eventyrlig reise!


Kanskje føler du deg utrolig flott som gravid. Kanskje gjør du det ikke helt det i dag. Det er helt greit. Du kommer til å sette stor pris på disse bildene om noen år.

Denne veiledning er for deg - slik at du kan bli så godt som mulig forberedt til fotoseanse hos meg. Tenk litt: hvilke bilder du ser for deg?

Har du lyst å vise magen og kanskje ta noen bilder som viser mye hud og forandringer i kroppen din?


Vil du ha partneren din på bildene? Er det greit for ham å være på bilder i bare overkropp mens han holder rundt deg og babyen deres?


Jeg har flere plagg som du kan bruke på fotoseansen. Bilder av disse kan se under teksten.


Litt praktisk info:


Ta med flere par undertøy (lyst, mørkt og muligens hudfarge). Kanskje en kjole/morgenkåpe?

Det er mulig å ordne med en profesjonell MUOH (make-up og hår) - fint å bli dullet litt med når du er først på en ordentlig fotoseanse, slik at bildene ser ut som de er rett fra Vogue-coveret. Det kan du få mot et tillegg på 1000 kr.

Ta med dine favorittklær.

Studio mitt ligger i Karmsundgata 61B. Ta en titt HER.


Jeg elsker fotoprodukter! Husk å bestille fotoalbum, veggbilder og mye mer! Ikke la bildene bare ligge på harddisken.


Her er bilder av noen plagg du kan låne hos meg. Her er galleri for graviditetsfotografering. Ta en titt, slik at du kan bestemme hvilke typer bilder du ser for deg.Priser for fotografering HER

Priser for fotoprodukter HER


272 views

Recent Posts

See All
bottom of page