top of page

Velkommen til konfirmantfotografering hos Alina Pettersen Foto!

Updated: Oct 9, 2022

Gratulerer med konfirmant i hus! Det er en spennende tid for hele familien. Mye som skal på plass.

Derfor er det lurt å ta konfirmasjonsbilder i forkant av selve dagen, med mindre om du ønsker å booke meg for hele dagen. da finner vi en pause i løpet av den travle agen for bildene av din flotte konfirmant når det passer best for tidsskjema.

Om det dreier seg om fotoseansen på ikke-konfirmasjons dagen - ta gjerne et par skift klær med i tillegg til dress/bunad. La han/henne beste hvilke klær de ønsker å ha på seg som viser hvem hun/han er akkurat nå. Hettegenser? Jeans? Favoritt kjolen? Hatt? Solbriller? Driver hun med fotball? Ta fotballen med! Spiller han på fiolin eller saksofon? Instrumentet ser så flott ut på bildene!


Uten mat og drikke duger helten ikke! Husk å komme på fotoseanse uthvilt og mett.


Jeg elsker fotoprodukter! Husk å bestille fotoalbum, veggbilder... Ikke la bildene av din flotte konfirmant ligge på harddisken.


Hvilke bilder ser du for deg? Det er kjekt for meg å vite. Klassiske enkle bilder eller noen med en kreativt vri og tema?


Jeg har et flott stort studio som ligger i Karmsundgata 61B, Haugesund. Her kan du parkere rett ved døra. Det er ingen trapper, så både du med barnevogn og du med rullestol kommer lett inn. Les mer om studio mitt her.


Her er noen eksempler av forskjellige typer konfirmasjonsbilder

(se mange flere bilder i galleri-konfirmasjon her):


Ta en titt på tilgjengelige effekter og bakgrunner i studio mitt HERKlassisk

Modernt

Kreativt


340 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page