top of page

Victory’s price

Victory’s price…


er et navn til bilde jeg har laget til høstkonkurransen med tema Stilleben.


I Wikipedia kan du lese at ordet stilleben kommer fra tysk Still-leben og betyr «stille liv», på fransk er det Nature Morte «død natur» er et kunstverk som gjengir objekter i ro, ofte som oppstillinger av hverdagslige gjenstander som enten er fra naturen (blomster, frukt o.l.) eller menneskelaget; vaser, glass, mat osv. Genren er i slekt med dekorasjonsmaleriet og har vært dyrket siden oldtiden.


Jeg, som mange andre finner meg i en utfordrende situasjon der reaksjonene kommer og går, dagene, ukene og måneder går uten at jeg ser slutten på menneskelig tragedier daglig.


Visuell kreativitet er min måte å reflektere og bearbeide krigen på - det styggeste og i, historisk perspektiv, mest absurde mennesker kan finne på. Som resultat av det kom dette bilde.

Victory's price fikk første premien i konkurransen. Takk for tilliten.For noen måneder siden har jeg også lager et annet bilde med navnet «Mothers of war».Recent Posts

See All

Comments


bottom of page