top of page

BonderomantikkDet er et stort ansvar å være fotograf på et bryllup. Det er en dag som blir nøye planlagt over lang tid, ofte til den minste detalj. De som skal gifte seg planlegger den dagen for at den skal huskes, fordi den skal bli vakker, fordi de elsker hverandre. Gjestene planlegger også: de gleder seg, de kjøper gaver, nye kjoler og dresser, parene forsøker å matche hverandre. Det er en dag som alle venter på.

Og en eller ei som er fotograf, som skal forsøke å forevige denne viktige dagen i form av bilder. Litt av et ansvar… Og jeg må innrømme at på vei til et bryllup kjenner jeg at fingrene er litt fuktige og tankene vandrer gjennom fotosekken om alt er pakket og om noe er glemt. Helt til jeg møter hun vakre som skal gifte seg. Da alt er bra igjen. Roen er på plass og det gjenstår bare å slappe av og nyte dagen og følelse av hvor heldig jeg er som står foran henne med kamera.

Her er noen bilder fra bryllupet til Dorthe og Lars Johan. Deres bryllup var fotografens drøm med uteseremoni, hest og kjerre, fest på låven, nydelige blomster overalt og det viktigeste - flott familie og gjester. Tema var fulført med glans med masse vakre motiver og vipps så hadde jeg et par tusen bilder på minnebrikken. Og jeg deler noen av disse bildene med dere.
51 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page