top of page

Det vakre mennesket


Jeg kaller meg selv hobbyfotograf. Det betyr i utgangspunktet at jeg tar en del bilder. Og det gjør jeg. Jeg tar en hel haug med bilder. Jeg har tusenvis av bilder på pc-en min.

Jeg bruker også mye av tiden min på å redigere bilder. Ikke slik redigering at jeg gjør folk tynnere noen steder og tykkere andre, men andre typer redigering, noe justering av snittet eller noe klipping av bilder, slik at motivet kommer mer frem, noen fargejusteringer og slik.

Når jeg gjør det, så tenker jeg ofte på hvor utrolig vakre mennesker er. Alle som en. Alle har NOE som blikket mitt setter seg fast i. De jeg tar bilder av smiler til meg, forhåpentlig klarer de å slappe litt av slik at «det ekte» smilet kommer fram. Unge flotte folk som er vakre bare fordi de er unge. Det er så mye spennende som venter på dem, deres framtid, drømmer, valgene de skal ta. Alt dette er så utrolig vakkert...og spennende.

11 views

Recent Posts

See All

Anna

Comments


bottom of page