top of page

Fatima & Magnus Dag 1


Et lite eventyr

Denne sommeren har jeg opplevd et lite men veldig vakkert eventyr. Da jeg fikk i oppdrag å fotografere bryllupet til Fatima og Magnus var jeg helt i skyene.

Jeg har tatt bilder i et «fusjon bryllup» tidligere og det var magisk på alle måter. Tenk at jeg skulle få lov å oppleve det en gang til!

Denne gangen i Oslo. Og med verdens beste assistent –min kjære Stig.

To kulturer som er spesielle og unike på hver sin måte ble til en fargerik familie, norske og pakistanske tradisjoner som gikk hånd i hånd og ble til en skinnende flott cocktail. Norske bunader og pakistanske fargerike drakter, lyse lokker og lange kølsvarte fletter, musikk, dans og trommelyder!

Bryllupet varte over to hele dager. To helt forskjellige fester, forskjellige antrekk men like nydelige og forelskede unge mennesker.

Her er noen få bilder fra Dag 1.

Øredobber til bruden. Disse var laget av friske blomster på bryllupsdagen.


Brudgommens sko.Fatima og Magnus har gjort sitt bryllup så personlig som mulig med mange små og store detaljer.


Brudgommen ankommer med akkompagnement av trommeslag! Det var litt av en trøkk!


Kroppen danser helt av seg selv når trommelyden fyller rommet.


Bruden ankommer og snart er det klart til Henna seremonien.

Hennaseremonien: pakistansk tradisjon der gjester kommer opp til scenen og ønsker brudeparet lykke til med ekteskapet. Framme ligger det en bolle med hennapasta, en bolle med litt olje og søtsaker på et fat foran brudeparet.

Gjestene tar litt henna på hånden til bruden og brudgommen, olje i håret til paret, mater dem med søtsak og deretter sirkulerer litt penger over hodene på paret. Dette er for å ønske dem lykke til og at de skal slippe å bli jaget av onde ånder.

Alle pengene som Fatima og Magnus fikk var øremerket veldedighet: brudeparet støttet Redd Barnas arbeid for å sikre barns rettigheter.
Dans-dans-dans!
115 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page