top of page

Fisketur med Rima1 - uforglemmelig opplevelse

En fisketur med Rima1 er overstått, reisesyketabletter har endelig sluttet å virke og jeg husker hva jeg heter igjen. Aldri skal noe slik inn i kroppen min igjen, har jeg bestemte meg for!

Men flere slike turen blir det. Dette var gøy, for de fleste av oss. De som ikke faller under kategorien «de fleste av oss» er sikkert rimelig uenige. Egentlig var jeg i tvil om de kommer til å snakke med oss igjen etter at vi var så hyggelig å inviterte våre venner (håper vi kan kalle dem slik enda) på en fantastisk opplevelse av en fisketur.

Turen gikk slik: Alina smiler. Hun gleder seg til turen. Samme gjør familien Nilsen. For en gangs skyld kom Nilsens presist til avtalt tid. Det betyr de gleder seg. Veldig.

Båten glir langs moloen og vips! nå er vi ute i det store fri. Bølger….Alina smiler ikke lenger. Hun er faktisk bleik og må sette seg ned. Nilsens legger seg ned. Vi kommer ikke til å se noe av dem til resten av fisketuren.

Ingunn satt i gang fisking for lenge siden. Hun smiler og storkoser seg. Det gjør guttene hennes også. Ingunn drar en og en fisk opp i båten. Nei, hun drar både 2 og 3 om gangen.

Jens derimot får ingenting på kroken. Det ser ut som Ingunn er litt flau av å få så utrolig mye fisk, så hun fyller på andre sine bøtter også.

Stig er kjempegiret. Han har investert kjempemye i nytt fiskeutstyr og breiflabb på menyen som dagens middag er det minste han forventer nå. Johan står i stil med faren. Han fisker og fisker og virker kjempefornøyd.

Aleksander står i stil med moren og ligger flat på benken.

Johan maser om godteri. Når Alina hører ordet «godteri» skifter hun farge fra hvit til grønt. Janna er blitt våt på beina. Hun hadde jo joggesko på seg for anledning. Hun har støvler hjemme, man alle de støvlene hun har er høghælte. What a lady! Men Janna er faktisk den eneste som får fisk i denne familien og dermed er middagen reddet. Hurra!

Det må bli mange flere slik turer! Hva sier dere, mine gode venner ? Eller skulle vi heller begynne med jakt?
10 views

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page