top of page

Queen of Light

Noe av det beste med å fotografere - er å bli kjent med mange spennende mennesker, som inspirerer meg.


Det var akkurat på denne måten jeg ble kjent med Jevgenia Guivan og hennes lidenskap for å skape skjønnhet. Jevgenia eier og er daglig leder ved Kalinka Nails (Majestic) i Haugesund sentrum og vi har allerede samarbeidet om flere kreative prosjekter. I dag kan jeg presentere vår siste kreasjon.


Det som er spesielt med dette prosjektet er at vi har involvert flere aktører til å være med på denne reisen – og det var berikende for vårt prosjekt på alle mulige måter.


Reidun driver Rossebø blomster og stilte opp med utrolige blomsterkreasjoner. Hun har planlagt fargepaletten og planteutforming slik at det skulle passe med våre visjoner av det ferdige resultatet. Hun kan navnene på de mest underlige planter og blomster og hun fikk bestilt akkurat det som passet perfekt til vår «Queen of Light».


Reidun Breistig som driver Gullsmed Reidun Breistig stilte opp med titalls av de tøffeste og vakreste smykkene jeg noen gang har sett. Hver og en av dem er helt unike og skapt med en tanke om både konseptet og utforming. Heldige er de som bestiller personlige ringer til sitt bryllup hos henne - det er tross alt disse gjenstandene som paret skal bruke og eie til «døden skiller dem».


I tillegg hadde vi Rasa Stulginskiene, som stod for make up og hårstyling. Hun har gjort en helt magisk jobb og forvandlet modellen vår, Agathe, til en guddommelig skikkelse. Det ble enda bedre og mer majestetisk enn vi kunne forestille oss.Queen og Light tok femte plass på internasjonal konkurranse i Tallin. Vi er stolt over dette flotte resultatet!


Mange flere bilder fra dagen kommer veldig snart...


Har du noen gang vurdert å ta en konseptuelt portrett som du kunne henge på veggen og som skulle skille seg fra alt annet du har sett før? Ta kontakt og vårt team skal skape en unik historie for deg som du kunne stolt ha hjemme på din vegg.

123 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page