top of page

Selskapslokaler

Updated: Sep 6, 2019


Gratulerer! Dere er forlovet. Planlegging er i gang og det er så spennende! Valg av kirke, mat, kake, blomster, ringer, kjole, pynt....det er en kaleidoskop av morsomme aktiviteter å sette i gang med.


Her har jeg samlet en liten oversikt på noen av selskapslokaler som jeg har vært på og tatt bilder i forbindelse med bryllup og andre anledninger.
Haugesund og omegn:Sjøhuset på Bakarøyne rustikk, så flott at det ikke krever så mye pynting. Sittegrupper for mingling og god plass for gjestene å oppholde seg i. Lokalet har en fantastisk plassering rett ved sjøen - bedre bakgrunn for bildene er vanskelig å få tak i.Se flere bilder fra bryllup ved Sjøhuset:


Nina og Kurt

Kjersti og Svein Andre

Marianne og Bjarte
 VERKSTADEN i Tysvær

Hyggelig vertskap og helt fantastisk uteområde. Lokalet byr på 1 stort rom tilgjengelig og inngangspartiet. Passer fint for mindre selskap, koselig og intimt.
Se flere bilder fra bryllup fra Verkstaden

Eli Ann og Roald

 

SOLBAKKEN er landlig og nydelig sted med mange muligheter. Der er 2 lokaler til leie både nede med sjøen og oppe på låven. Begge er flotte, veldig forskjellige og har egne preg. Mange gode muligheter å ta bilder rett utenfor lokalene.Låven er rustikt, mørkere enn lokalet ved sjøen, men har mer plass.

Lokalet ved sjøen - nydelig lokalet ved sjøen, lyst og luftig, men for mindre selskap.

 


HØVLERIET ligger ved Smedasundet i Haugesund sentrum, rustikk og flott lokale. Lett å komme seg til og fra. Bygget har eget preg, eldre og fin arkitektur. Det er flere rom å bevege seg på og gode muligheter til å romme mellom 30 og 500 personer.
Ellen og Tor Einar 


SKJOLDHALLEN - i Tysvær, lokalet som har mange muligheter. Veldig god plass, luftig og det er bare fantasien som setter grenser på hvordan du ønsker å ha det. Rett over veien er en perfekt plass å gjennomføre en fotoseanse - Stemnestaden.Bilder fra bryllupet til Andrea og Helge Alexander 


HEIMTUN ligger i Tysvær, med god plass til parkering. Lokalet er stort, luftig med plass for både DJ, mat og bar i samme rommet.


Se flere bilder fra bryllup til May Linn og Eirik


 

TELT

Hva med å leie et telt? Ikke et telt som du tar med deg til turen til vidda, men et hvit vakkert telt med fast golv, flotte dekorerte bord og glitrende lysekroner. Har du god plass i hage, på hytte eller kanskje i dine foreldrene sin hage? Teltet kan leies i forskjellige størrelser og

fasonger.

Susanne og Stein Tore

Evelyn og Stian


_________________________________________________________________________


Lothes mat og vinhus - sentralt lokale i Haugesund sentrum. Stolt familiebedrift, med hyggelig og proft personell, som leverer nydelig mat.


 

Naturen som bryllupslokale - "elopement wedding"

Vi hører oftere og oftere om de som velger "elopement wedding". Det er betyr at paret velger å gifte seg i intime omgivelser enten helt alene eller kun med veldig få mennesker til stedet.

De velger å dra til fjels, forsvinne sammen til et sted de drømte å besøke sammen. Eller bare bli der dere er og feire dagen med sin lille familien.Monica og Tore562 views

Recent Posts

See All