top of page

Tur til Kvinnherad


For et par måneder siden begynte jeg å lage familie fotobok for år 2016 og nå er jeg nesten ferdig med den.

Det er så spennende å se tilbake på alt familien min har opplevd sammen i løpet av dette året. Det dukker opp så mange bilder som jeg ikke fikk tid til å se gjennom før nå.

Jeg er for tiden opptatt med 2 kjempespennende prosjekter på en gang. Det ene er resten av bildene som jeg tok av Daria med indianer tema og det andre er fotoprosjekt med Kalinka Beauty Studio (oh..for noen talentfulle og kreative damer!!!). Jeg gleder meg enormt til å vise fram disse bildene, men de er ikke helt klare ennå.

Derfor vil jeg heller dele mine opplevelser fra Kvinnherad turen høsten 2016 der jeg fikk lov til å være med flere fotointeresserte venner og besøkte en annen fotograf, Lars Martin Teigen. Lars Martin visste oss noen fantastiske plasser som han tydeligvis oppsøkte ofte. Det var så vakkert der! Turen inkluderte også en liten visitt til romantiske Baroniet i Rosendal. Jeg har aldri vært der før og vi var nok litt sent på dagen for å kunne betrakte dette flotte stede i full glans.

Det begynte å bli mørkt i tillegg til en ganske grå regnfull dag fra før av. Men for et sted! Jeg satser på å reise tilbake til Rosendal en fin sommerdag for å nyte den på sitt beste, forhåpentligvis i full roseblomstring.
3 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page