top of page

Velkommen til familiefotografering hos Alina Pettersen Foto!

Updated: Oct 10, 2022


Familiebilder er viktig å ha i hus! Det er en viktig og meningsfull investering, som dere skal ha glede av i mange år framover. Det er så rørende å se på disse bildene og tenke tilbake til hvordan alle var den gangen, for flere år siden. Hva med å gjøre familiefotografering til en årlig familietradisjon!? Jeg gleder meg masse til å ta bilder av dere! Denne veiledning er for dere - slik at dere kan bli så godt som mulig forberedt til fotografering hos meg.

For barn: er det noen favoritt kosedyr som bare må være med på bildene? Ta de med! Det kan bli mange gode minner i disse bildene. Til alle: pass på at klærne deres har noe felles preg, samme stil og fargetoner. Dere trenger ikke å ha like klær, men velg enten varme eller kalde toner, slik at det går en rød trå gjennom bildene. Ikke bruk klær med store bokstaver, motiver eller varemerker på.


Ha gjerne et par skift klær med dere. Kanskje får vi mulighet til flere sett med bilder og forskjellige antrekk. Det er ikke sikkert at vi får det til og er veldig avhengig av hvor samarbeidsvillige ungene blir. :) Uten mat og drikke duger helten ikke! De små og store kan bli sultne. Fotomodell er en jobb som tar på - husk å spise godt i forkant av fotoseansen. Om du skal ta noe mat med deg - pass på at det er ikke noe som kan lett skitne til klærne.

Jeg elsker fotoprodukter! Husk å bestille fotoalbum, veggbilder... Ikke la bildene av din nydelige familie ligge på harddisken.

Hvilke bilder ser du for deg? Det er kjekt for meg å vite. Klassiske enkle bilder eller noen med en kreativt vri og tema?

Jeg har et flott stort studio som ligger i Karmsundgata 61B, Haugesund. Her kan du parkere rett ved døra. Det er ingen trapper, så både du med barnevogn og du med rullestol kommer lett inn. Les mer om studio mitt her.


Her er noen eksempler av forskjellige typer bilder vi kan ta i mitt studio.

Ta en titt på tilgjengelige effekter og bakgrunner i studio mitt HER:


Priser for fotografering HER

Priser for fotoprodukter HER
219 views

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page